top of page
Lake Landscape

Ons verhaal

verdere info over de huur van onze mobilhome

Over Gozar on wheels

DSC_2942.jpg

Gozar on Wheels: Luxe mobilhome verhuur voor jouw Europese reis

Ben jij op zoek naar een mobilhome om mee op reis te gaan?

Ben je minstens 26 jaar oud en in het bezit van rijbewijs B en dit voor minimum 3 jaar? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte mobilhome voor jou. Bij Gozar on Wheels bieden we een luxueuze mobilhome aan, geschikt voor 4 personen. Ideaal voor een gezinsvakantie vol avontuur en comfort.

Onze mobilhome: Voorzien van alle luxe

Onze mobilhome is volledig uitgerust om je reis zo comfortabel mogelijk te maken. We verhuren onze mobilhome per weekend, midweek en week. De huurprijs varieert afhankelijk van het seizoen en de duur van je reis.

Naast de huurprijs vragen we ook een waarborg van 750€ bij de huur van de mobilhome.

Ontdek Europa met Gozar on Wheels

Met onze mobilhome is het perfect mogelijk om door heel Europa te reizen. Europa biedt duizenden campings en staanplaatsen voor mobilhomes. Bovendien kun je met een mobilhome zorgeloos van de ene naar de andere locatie reizen en zo nog meer van de wereld zien.

Inclusief verzekeringen en pechhulp

Al onze verhuren zijn inclusief reisverzekeringen, camperverzekeringen en internationale pechhulp. Wij vragen onze klanten om ons te laten weten naar welke landen ze reizen. Waarom? Verschillende landen hebben verschillende regels en wetgevingen. Tussen 1 november en 31 maart moet je mobilhome in Frankrijk bijvoorbeeld beschikken over winterbanden of kettingen, in Luxemburg zijn winterbanden verplicht bij winterse omstandigheden, enzovoort. Wij willen er zeker van zijn dat je met onze mobilhome elk land zonder problemen kunt bezoeken.

Boek Nu en Begin je Avontuur

Klaar om de vrijheid van een mobilhome te ervaren? Boek nu je verblijf bij Gozar on Wheels en begin je avontuur door Europa. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en reserveringen.

Onze prijs

DSC_2921.jpg

Mobilhome

Laagseizoen

(oktober tot en met april)

 

weekend, 3 nachten: €420

midweek, 4 nachten: €525

week: €735

extra nacht: €110

Tussenseizoen

(mei, juni & september)

 

weekend, 3 nachten: €550

midweek, 4 nachten: €680

week: €960

extra nacht: €140

Hoogseizoen

(juli & augustus)

 

week: €1340

200km/ dag inclusief + 0.20€/km extra

Waarborg: €750

extra korting vanaf 14dagen (-5%)!

Waar u ons kan vinden

bottom of page