top of page
Lake Landscape

Ons verhaal

verdere info over de huur van onze mobilhome

Over Gozar on wheels

IMG_4899.jpg

Ben jij op zoek naar een mobilhome om mee op reis te gaan? Ben je minstens 26 jaar oud en in het bezit van rijbewijs B en dit voor minimum 3 jaar? Zoek dan niet verder, dan hebben wij de mobilhome voor jou. Bij Gozar on wheels hebben we momenteel één luxueuze mobilhome, geschikt voor 4 personen, beschikbaar. Deze mobilhome is dus perfect om met je gezin op reis te gaan.

Onze mobilhome is volledig uitgerust om in alle luxe op reis te gaan. We verhuren onze mobilhome per weekend, midweek en week. De huurprijs hangt af van het seizoen en hoelang je op reis wilt.

 

Naast de huurprijs vragen we ook een waarborg van 750€ bij de huur van de mobilhome.

Met onze mobilhome is het perfect rond te reizen doorheen Europa. In heel Europa zijn er duizenden campings en staanplaatsen voor mobilhomes. Daarnaast kan je met een mobilhome ook zorgeloos van de ene naar de andere locatie reizen en zo nog meer van de wereld zien.

Al onze verhuren zijn inclusief reisverzekeringen, camper verzekeringen en internationale pechhulp. Wij vragen aan onze klanten om te laten weten naar welke landen ze reizen. Waarom? Verschillende landen hebben verschillende regels en wetgevingen. Tussen 1 november en 31 maart moet je mobilhome in Frankrijk bijvoorbeeld beschikken over winterbanden of een ketting, in Luxemburg zijn winterbanden dan weer verplicht bij winterse omstandigheden, … Wij willen er zeker van zijn dat je met onze mobilhome elk land kan bezoeken zonder problemen.

Onze prijs

Autovakantie

Mobilhome

Laagseizoen

 

weekend, 3 nachten: €420

midweek, 4 nachten: €525

week: €735

extra nacht: €110

Tussenseizoen

 

weekend, 3 nachten: €550

midweek, 4 nachten: €680

week: €960

extra nacht: €140

Hoogseizoen

 

week: €1340

200km/ dag inclusief + 0.20€/km extra

Waarborg: €750

extra korting vanaf 14dagen (-5%)!

Waar u ons kan vinden

bottom of page